Capitulul National Administrativ

al Marelui Priorat General Magistral al Romaniei

Protectorat pentru Ungaria si Republica Centrafricana

 

- Bucuresti Bucuresti 2 martie 2019 A.D. (901 A.T.)

          Lucrarile au fost conduse de catre Excelenta Sa Cavaler Mare Cruce Dan VASILIU, Marele Prior General Magistral al Romaniei si Protector pentru Ungaria si Republica Centrafricana. La lucrari a participat Eminenta Sa Cavaler Mare Cruce Ednmd Louis Gerard WILLERY, Marele Prior General al Frantei si Marele Maestru ales al O.S.M.T.H..

 

 

RAPORTUL

MARELUI PRIOR GENERAL MAGISTRAL AL ROMANIEI

 

RO            FR

 

 

 

RAPOARTE ALE STRUCTURILOR SUBORDONATE

 

Centrul de Excelenta - Brad

 

Comanderia nr. 8 „Sfantul Pantelimon” - Ilfov

 

Comanderia nr. 10 „Sfantul Bernard de Clairveaux” - Cluj

 

Comanderia nr. 22 „Radu cel Mare” - Pitesti

 

Comanderia nr. 25 „Sfantul Ioan Cassianul Romanul” - Costinesti

 

Comanderia nr. 31 „Aradensis” - Arad

 

Comanderia nr. 32 „Matei Corvin” - Petrosani

 

Comanderia nr. 43 „Arhanghelul Rafael” - Turda

 

Comanderia nr. 46 „Sfantul Aegidius” - Aiud

 

O activitate a Marelui Consiliu al MPGMR

 

 

LUCRARILE CAPITULARE

 

PRIMA PARTE A LUCRARILOR (video)

 

 

A DOUA PARTE A LUCRARILOR (video)

 

 

CLIP VIDEO

 

 

 

COMUNICAT DE PRESA

 

          Templierii români au organizat sâmbătă, 2 martie 2019, Capitulul Național, for ce întrunește toate structurile subordonate Marelui Priorat General Magistral al României (MPGMR).

         Evenimentul a avut și un invitat special, îm persoana Eminenței Sale, Cavaler Mare Cruce Gerard Edmond Louis Willery, noul Mare Maestru al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH).

          Mesajul principal desprins în urma Capitului Național a fost legat de necesitatea implicării mai active a templierilor în apărarea valorilor creștine într-o epocă în care Biserica este supusă unor mari încercări.

          La Capitul au mai participat și reprezentanți  ai confesiunilor creștine din țara noastră. Prezența înaltelor fețe bisericești la eveniment a fost un semnal important pentru rolul pe care trebuie să-l aibă templierii întru conservarea valorilor Bisericii.

           Marele Priorat General Magistral al România ține să sublinieze- pentru a înlătura orice confuzii din nefericire deja prezente în spațiul mediatic- că OSMTH se delimitează ferm de tezele promovate de masonerie sau de alte organizații ezoterice. OSMTH este un Ordin eminamente creștin, unic moștenitor și continuator legitim al spiritului și al tradițiilor Ordinului Templier medieval. Membrii Ordinului sunt practicanți ai confesiunilor creștine: catolice, ortodoxe și protestante și promovează, prin propriul exemplu, principiile cavalerești și virtuțile creștine. Ei se dedică apărării Bisericii și răspândirii învățăturilor Domnului IIsus Hristos pe tot Pământul.

            Orice asimilare a OSMTH cu alte organizații reprezintă un gest lipsit de obiectivitate la adresa noastră și a valorilor pe care le susținem cu tărie! Cei care doresc cu adevărat să înțeleagă ce reprezintă templierii pot accesa site-ul oficial al MPGMR: www.osmth.ro .

            

            Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam !

 

            Bucureşti, 4 martie 2019 A.D. (901 A.T.)

 

antetdv    Cav, Mare Cruce Dan VASILIU

Marele Prior General Magistral al României

 

 

Aparitii in presa

 

Stiripesurse:

https://www.stiripesurse.ro/templierii-vin-cu-lamuriri-si-explica-ca-nu-sunt-masoni--marele-maestru-al-templierilor--in-romania_1331202.html

 

Amosnews:

https://www.amosnews.ro/templierii-ordin-eminamente-crestin-afirma-dan-vasiliu-mare-prior-general-magistral-al-romaniei-2019
 

Agerpres:

https://www.agerpres.ro/comunicate/2019/03/07/comunicat-de-presa-ordinul-suprem-militar-al-templului-din-ierusalim--270615

 

Adevarul:

https://adevarul.ro/news/politica/osmth-precizari-despre-valorile-organizatiei-noile-provocari-1_5c863296445219c57e1e87ca/index.html

 

 

 

 

ÇTop pf page

 

 

NON NOBIS DOMINE NON NOBIS, SED NOMINI TUO DA GLORIAM !

 

 

Ó Marele Priorat al Romaniei al OSMTH