Deus caritas est!

 

 

Unde este credinta este speranta. Impreuna cu acestea doua se-mplineste dragostea (Luca 18, 8; Matei 24, 12). Iubirea lipsita de credinta este doar emotie, sentiment. Credinta fara iubire duce la fanatism. Credinta insa nu se clameaza pur si simplu. Ea trebuie dovedita: „Dar va zice cineva: 'Tu ai credinta, si eu am faptele.' Arata-mi credinta ta fara fapte si eu iti voi arata credinta mea din faptele mele. [...] credinta fara fapte este zadarnica?” (Iacov 2, 18-20).

 

Donatii si contributii se pot face in conturile Asociatiei „Magnus Prioratus Romaniae”, Bucuresti, Sector 3, CF: 16080448.

IBAN: RO 33 RNCB 0075 0352 1775 0001 (cont in Ron)

IBAN: RO 38 RNCB 0075 0352 1775 0008 (cont in Euro)
deschise la BCR Filiala Sector 4 Bucuresti.

Pentru a perfecta documentele aferente va rugam sa ne contactati la mpr@osmth.ro. Potrivit art. 25 (alin.4, lit.i) din Codul fiscal, in cazul contribuabililor platitori de impozit pe profit, sumele aferente sponsorizarilor efectuate catre entități persoane juridice fără scop lucrativ, inclusiv unități de cult, se scad din impozitul pe profit datorat, în limitele prevazute de lege, doar daca beneficiarul sponsorizarii este inscris, la data încheierii contractului, in Registrul entitatilor/unitătilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale

Asociatia „Magnus Prioratus Romaniae” este inregistrata in Registrul entităților/unităților de cult începând cu data de 07.05.2019.

 

Puteti redirectiona pana la 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii sau din pensii prin completarea Formularului 230 sau descarcati formularul de mai jos. Bifati daca doriti sa redirectionati pe doi ani si specificati procentul dorit (fara suma in lei). Completati celelalte rubrici, cu majuscule, conform instructiunilor. Formularul se trimite la Administratia Fiscala la care sunteti arondat.

 

 

Suntem onorati ca ati ales sa fiti, alaturi de noi, binefacatori si va multumim in numele celor pe care-i vom alina impreuna. Ne rugam bunului Dumnezeu sa va rasplateasca pentru credinta si faptele voastre.

 

Activitatile caritabile ale membrilor Ordinului, indiferent de pozitia ierarhica, se desfasoara pe baza de voluntariat. Toate fondurile, obtinute din contributii si donatii, sunt destinate exclusiv scopului pentru care au fost colectate, mai putin cheltuielile legate de organizare si de asigurarea logisticii (in cazul in care acestea nu au fost, deasemenea, sponsorizate).
 

Non Nobis Domine, Non Nobis, Sed Nomini Tuo da Gloriam!